Fraktvillkor 

Leveranstid

Leverans

Våra sändningar levereras av DHL. Normal leveranstid är 1-7 vardagar, och är en vara tillfälligt slut kontaktar vi er via e-post med förväntat leveransdatum. Delleverans kan förekomma om samtliga varor ej finns tillgängliga vid plock.
I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre, detta anges då på sidan.
Du har som konsument rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening om ni inte godkänner ny leveranstidpunkt. För outlösta paket debiteras 250 kr. Det innebär alltså att beställd vara måste hämtas ut innan den kan returneras till oss. Vid skador på kartongen vid leveransen anmäl detta omgående till ditt utlämningsställe när du hämtar ut ditt paket.

Standardfrakt (Service Point)

Vi skickar ditt paket till närmaste utlämningsställe DHL, leveranstiden är 1-7 vardagar. Avisering sker via SMS.

Hemleverans utan kvittens

Ditt paket levereras direkt hem till dig, och ställs utanför din bostad. Du behöver inte vara hemma för att ta emot paketet. Leveranstiden är normalt 1-7 dagar, men kan förlängas om du har lantbrevbärare eller vid högt tryck hos speditören. Tänk på att ange fullständig adress och portkod. 

Observera: Med detta fraktalternativ kommer paketet ställas av utanför din bostad alternativt innanför dörren i trapphus mellan kl. 08:00 och 16:00 på vardagar. DHL har inte möjlighet att avisera eller ringa innan paketet levereras, och paketet kommer inte kunna kvitteras. Genom att välja detta fraktalternativ godkänner du att paketet ej kommer aviseras, samt att det anses kvitterat när DHL lämnat det utanför din bostad. Leverans kan ej ske till postbox, utan enbart till en verklig adress. Portkod eller eventuella önskemål kring avställning anges i kassan på raden "

Tänk på!

Hämta alltid ut ditt paket i tid. För outlösta paket debiterar vi för nuvarande 250 kr. Vill du inte ha din vara eller ångrar ditt köp bör du först hämta ut ditt paket, och därefter returnera det till oss.


PetsOnline.se - Allt för ditt husdjur 

 

Välkommen till PetsOnline – allt inom foder och tillbehör för hund, katt, gnagare och smådjur

PetsOnline är en djuraffär på nätet som erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment av foder och tillbehör till dina husdjur. Vi har ett stort och komplett sortiment av hundfoder, hundburar, kattfoder, kattsand, kläder till husdjur, halsband, koppel, burar och matskålar. Självklart har vi även tillbehör till din kanin, hamster och andra gnagare. Vi har välkända varumärken och hög kvalité på våra produkter.  Vi kan erbjuda fri frakt (standardfrakt vid order över 590 kr), snabba leveranser, hemleverans, låga priser, trevlig kundtjänst och olika betalningssätt. Självklart är vi certifierade för Trygg E-handel. Handla din hundmat och kattmat billigt och säkert i vår nätbutik du också. 

 
 

Prisjakt

Kundomdöme på Prisjakt:
7.17 / 10Läs våra omdömen »