Royal Canin Indoor 10 kg

För vuxna innekatter från 1 till 7 år.


MOTVERKAR ILLALUKTANDE AVFÖRING

Brist på motion kan göra att fodrets passage genom magtarmskanalen blir långsammare, vilket kan orsaka mjuk, illaluktande avföring. INDOOR innehåller lättsmälta proteiner, ett anpassat fiberinnehåll och specifika näringsämnen som främjar bra matsmältning och bidrar till att minska lukten på avföringen.

MÅTTLIGT ENERGIINNEHÅLL

Ett måttligt energiinnehåll anpassat till innekatters lägre aktivitetsnivå, bidrar till att behålla idealvikten.

MOTVERKAR HÅRBOLLAR

Passerar lätt mage och tarmar och avlägsnar hår som katten har slickat i sig tack vare en unik kombination av olika typer av fibrer.

Lagersaldo Finns i lager
Artikelnr. 3110100
589 Kr
Delbetala från 34 Kr per månad
Välj om fodret ska levereras hem till dörren eller till ombud. Läs mer om våra prenumerationer

PetsOnline.se - Allt för ditt husdjur 

 

Välkommen till PetsOnline – allt inom foder och tillbehör för hund, katt, gnagare och smådjur

PetsOnline är en djuraffär på nätet som erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment av foder och tillbehör till dina husdjur. Vi har ett stort och komplett sortiment av hundfoder, hundburar, kattfoder, kattsand, kläder till husdjur, halsband, koppel, burar och matskålar. Självklart har vi även tillbehör till din kanin, hamster och andra gnagare. Vi har välkända varumärken och hög kvalité på våra produkter.  Vi kan erbjuda fri frakt (standardfrakt vid order över 590 kr), snabba leveranser, hemleverans, låga priser, trevlig kundtjänst och olika betalningssätt. Självklart är vi certifierade för Trygg E-handel. Handla din hundmat och kattmat billigt och säkert i vår nätbutik du också. 

 
 

Prisjakt

Kundomdöme på Prisjakt:
7.17 / 10Läs våra omdömen »