Royal Canin Outdoor 10 kg

För aktiva vuxna katter som ofta är utomhus från 1 till 7 års ålder.


FÖR AKTIVA KATTER

En katt som vistas mycket utomhus behöver ett foder med högre energiinnehåll som är anpassat till kattens högre aktivitetsnivå, katten måste också tåla variationer i utomhustemperaturen. OUTDOOR har ett högt energiinnehåll och uppfyller behovet hos aktiva utekatter.

STÄRKER DET NATURLIGA FÖRSVARET

Bidrar till att bygga upp kattens naturliga försvar tack vare en unik sammansättning av antioxidanter och prebiotika.

FRÄMJAR BEN- OCH LEDHÄLSAN

Bidrar till att bevara rörlighet och ledfunktion tack vare en kombination av skyddande näringsämnen och fettsyror (EPA /DHA).

Lagersaldo Finns i lager
Artikelnr. 3122100
589 Kr
Delbetala från 34 Kr per månad
Välj om fodret ska levereras hem till dörren eller till ombud. Läs mer om våra prenumerationer

PetsOnline.se - Allt för ditt husdjur 

 

Välkommen till PetsOnline – allt inom foder och tillbehör för hund, katt, gnagare och smådjur

PetsOnline är en djuraffär på nätet som erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment av foder och tillbehör till dina husdjur. Vi har ett stort och komplett sortiment av hundfoder, hundburar, kattfoder, kattsand, kläder till husdjur, halsband, koppel, burar och matskålar. Självklart har vi även tillbehör till din kanin, hamster och andra gnagare. Vi har välkända varumärken och hög kvalité på våra produkter.  Vi kan erbjuda fri frakt (standardfrakt vid order över 590 kr), snabba leveranser, hemleverans, låga priser, trevlig kundtjänst och olika betalningssätt. Självklart är vi certifierade för Trygg E-handel. Handla din hundmat och kattmat billigt och säkert i vår nätbutik du också. 

 
 

Prisjakt

Kundomdöme på Prisjakt:
7.17 / 10Läs våra omdömen »