Royal Canin Intense Hairball 10 kg

Katter med problem med hårbollar

1-7 år

 *Intense anti-hairball är en exklusiv sammansättning som bidrar till att dubbelt så mycket hår försvinner den ut naturliga vägen (mätt när katten fäller, jämfört med kontrollfoder utan Intense anti-hairball-sammansättning - Royal Canin-studie, 2004). Det kombinerade innehållet av psyllium, som är rikt på gelebildande fibrer och mikroniserade (finfördelade) fibrer gör att passagen genom tarmen stimuleras. I stället för att håret samlas i magen och kräks upp, följer det med avföringen den naturliga vägen. Bevisad effekt efter 21 dagar när INTENSE HAIRBALL används som enda foder.  

Tack vare tillsatsen av psyllium som är rikt på gelébildande fibrer och mikroniserade (finfördelade) fibrer stimuleras passagen genom tarmen.

Hårbollarna försvinner på så sätt regelbundet ut med avföringen i stället för att klumpa ihop sig i magen och orsaka uppstötningar.

 

Lagersaldo Finns i lager
Artikelnr. 3114100
649 Kr
Delbetala från 38 Kr per månad
Välj om fodret ska levereras hem till dörren eller till ombud. Läs mer om våra prenumerationer

PetsOnline.se - Allt för ditt husdjur 

 

Välkommen till PetsOnline – allt inom foder och tillbehör för hund, katt, gnagare och smådjur

PetsOnline är en djuraffär på nätet som erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment av foder och tillbehör till dina husdjur. Vi har ett stort och komplett sortiment av hundfoder, hundburar, kattfoder, kattsand, kläder till husdjur, halsband, koppel, burar och matskålar. Självklart har vi även tillbehör till din kanin, hamster och andra gnagare. Vi har välkända varumärken och hög kvalité på våra produkter.  Vi kan erbjuda fri frakt (standardfrakt vid order över 590 kr), snabba leveranser, hemleverans, låga priser, trevlig kundtjänst och olika betalningssätt. Självklart är vi certifierade för Trygg E-handel. Handla din hundmat och kattmat billigt och säkert i vår nätbutik du också. 

 
 

Prisjakt

Kundomdöme på Prisjakt:
7.17 / 10Läs våra omdömen »